Få missad meddelandet på din Android -gadget

Med den ökande populariteten för smartphones såväl som digitalt liv ökade kommunikationen mellan människor på samma sätt. Omedelbara budbärare, e -postklienter samt ljud-/videokommunikation ökade avsevärt under det senaste decenniet. Det inträffar ofta att vi missar en anmälan eller två samt svepte det utan att märka. Även om de flesta av de senaste Android -smartphones kommer med en meddelandet LED, är de inte 100% pålitliga. Vi har märkt flera gånger att en anmälan sveps från anmälanpanelen såväl som den har gått för alltid. Så idag kommer vi att se exakt hur man får missade meddelandesminnelse på din Android -enhet.

Många tredje firande -appar ger missade meddelandesminnelse men det kommer så småningom till exakt hur bra du konfigurerar det. Idag kommer vi att använda en app som heter “Missing Notification påminnelse” som upprättats av Eugene Popovich som gör att din telefon pipar regelbundet när du har en olästa anmälan. Så du får ett meddelandebrus när du har ett missat meddelande på din enhet. Du kan anpassa appen till din bekvämlighet för att se till att du inte blir irriterad av periodiska påminnelser. Låt oss se exakt hur du konfigurerar den missade meddelandet påminnelser om ditt krav.

Få missad meddelandesminnelse på din Android -enhet

Steg 1: Ställ in appen

Ladda ner appen “Missed Notification Reminmins” från Google Play Store -länken nedan.

[GooglePlay URL = ””/]
Steg 2: Tillgång till anmälan

Vid den allra första lanseringen kommer appen i rätt tid för nödvändiga behörigheter samt anmälan. Först kräver du att du beviljar anmälan att få tillgång till appen för att säkerställa att den kan kolla in de missade aviseringarna på din enhet. För att göra det, tryck på “Hantera åtkomst” -knappen samt aktivera appen “Missed Notification påminnelse” från listan. Klicka på baksidan för att komma tillbaka till appen.

Steg 3: Bidrag behövde behörigheter

Om du kör på Android Marshmallow eller senare tror jag att du förstår den granulära behörighetsborrningen. Du kräver att du tillhandahåller alla nödvändiga behörigheter till appen. Klicka på knappen “Bidrag nödvändiga behörigheter” samt klicka på “Tillåt” -knappen för att ge efterföljande behörigheter. Detta är oerhört viktigt för appens funktionalitet.

Det finns ytterligare en sak du kräver att ta hand om om du är på marshmallow eller nyare Android -versioner. Om du använder Doze -läge kräver du att du stänger av den för appen “Missed Notification påminnelse”. Annars kan batteriets optimeringsfunktion störa appens prestanda. Du kan utesluta appen från Doze -läge genom att klicka på knappen “Hantera batterioptimering” och sedan välja app “Missed Notification Remin Den” för att “inte optimera” såväl som sedan tryck på gjort.

Steg 4: Konfigurera appen

Nu när appen har vad den behöver är du beredd att konfigurera prestanda enligt ditt krav. Låt först funktionen “påminnelseintervall” i appinställningarna. Använd sedan skjutreglaget för att ställa in det tidsintervall som du vill att den missade meddelandet påminnelse ska upprepa pipvarningarna. Du kan också välja de specifika appar du vill få meddelandesminnelserna. Du kan göra det genom att klicka på knappen “Välj applikationer” samt välja alla nödvändiga appar från listan.

Om du inte vill bli störd vid en viss tidpunkt kan du också ställa in de “tysta tiderna” för att säkerställa att appen inte påminner dig om de missade aviseringarna. Klicka på menyknappen (tre vertikala punkter) samt kryssa för rutan “Visa avancerade inställningar”. Nu, bläddra ner till botten av den primära menyn, kan du ställa in den anpassade schemaläggaren för att undvika aviseringarna.

Nu kommer du inte att missa ett meddelande på din Android -enhet. Om du vill dela någon typ av användbara appar med oss ​​kan du gärna ange länken i kommentarsavsnittet.

Läs också: Få tillbaka av misstag aviseringar med meddelandelog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *