iPhone X unboxing, ta itu med ID-installation, mer praktiska videor träffar webben

En ny uppsättning videor har gjort sin metod på YouTube, men till skillnad från videon som fick en Apple-ingenjör avfyrade, verkar dessa vara Apple-godkänd. De nya filmerna ger oss en bättre titt på Apples nya flaggskepp, inklusive att fokusera på hårdvara unboxing, inrättande av ID med ID – Apples nya ansiktsdetekteringssystem – såväl som mer.

Den allra första videon visar en snabb unboxing, översikt samt en glimt på den lilla bithandboken som skickas i rutan tillsammans med iPhone X.

Detta är en liten tryckt handbok som ger tips såväl som tekniker till individer om att ställa in avtal med ID och navigera med operativsystemet på enheten. Detta har tydligt placerats för att hjälpa dem som kan kämpa för att komma runt iOS utan att en husknapp är på plats. Videon visar också att $ 999 -utlägget får dig ett par Apple -logotypklistermärken för att hålla dig var du ser passar.

De andra filmerna är där den mer fascinerande insikten kommer från. En av filmerna innehåller titeln “Hands-On Review” samt tittar på några av de mer fascinerande elementen i Apples nya flaggskeppshårdvara, inklusive den underbara 3D-animoji-funktionen, utöver användbarheten hos gadgeten när det verkligen är i användarens händer. Skaparen av videon tittar också på Arkit på enheten, som är Apples helt nya förstärkta sanningsram som drar nytta av kraften i A11 Bionic Chip inuti iPhone X.

Det finns också en video som tar en mer djupgående titt på affären med ID såväl som exakt hur en faktisk individ skulle ställa in den prestanda och utbilda gadgeten för att erkänna ansiktet, medan vissa andra videor fokuserar på andra delar av Gadget som utvecklingen såväl som OLED -skärmkvalitet.

Vi kommer säkert att se en hel del fler videor som träffar webben de närmaste dagarna såväl som veckor när konsumenterna officiellt börjar välkomna gadgeten i deras liv. Du kan inspektera dessa iPhone X -videor inbäddade nedan:

Du kanske också vill inspektera:

De finaste iPhone X Ultra-Slim-situationerna som inte bryter banken

Nedladdning: Kodi 17.6 RC1 APK, IPA för Android, iOS släppt

Whatsapp watusi iOS 11 IPA Ladda ner på iPhone [inget jailbreak krävs]

Popcorn Time iOS 11 IPA Ladda ner på iPhone [inget jailbreak krävs]

Nedgradering iOS 11/11.1 på iPhone eller iPad [How-to Guide]

Ladda ner iOS 11, 11.1, 11.0.3 Länkar och ställ in på iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11 / 11.1 / 11.0.3 på iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *