Rörande samtal: Email Snippets Scroll av på elektro-broderi

[Wei Chieh Shih] flyttar verkligen nålen när den gäller bärbar teknik. Hans textilstilsjobb med titeln Jag är mycket gladt Jag hoppas att du är också ett slående äktenskap med mästerligt handbroderi, känsliga kretsar, såväl som försiktig programmering.

[Wei] utnyttjar en Arduino-mikro för att driva en matris av ytmonterade lysdioder i Hello, World Video, som är en ramp-upp till den rullande textversionen som är i utveckling nu färdig. Den fulla versionen är en del av sitt uppehållstillstånd på Arquetopia i Oaxaca, Mexiko samt skärmar från e-postmeddelanden från sina tidigare relationer. Det är enormt, med flera matriser som stora som 8 × 25 pixlar!

Inga utvecklade anteckningar kan upptäckas för denna eller någon typ av [Wei: s liknande projekt, till exempel denna awesomely farlig 200 laserdiodjacka eller den här glada lätta lätta installationen på Taiwans North Beach. Baserat på bilderna är vårt gissning att han använder normal 6-strandbroderifloss för att göra stam eller halva korsstygn på alla vägar. Han kör sedan extremt tunn, mångsidig ledare under stygnkanalen såväl som soldarna till ledningarna till elementkuddarna.

Om [Wei] vill ha en metod att bära sitt hjärta på sin ärm, kan han kolla in dessa dynamiska LED-plagghackar.

Uppdatering: [Wei] har slutfört det här projektet, liksom har mycket mer information som erbjuds på hans Behance-webbplats.

[via Adafruit]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *