Att bygga en inre förbränningsmotor från maskinvaruhandelar

[MacGyver] [Lou Wozniak] är på ett mål att utveckla en inre förbränningsmotor som använder endast maskinvaruhandelar. Vad du ser ovan är hans tredje försök till det. Beroende på din hårdvaruaffär kan detta ha vågat utanför vad de erbjuder sedan [Lou] förändrats för att utnyttja bensin. Men de första två försöken drivs av en propanbränslebränslecisister.

Tyvärr kör det fortfarande inte. Men demo nedan får oss att tro att han är riktigt nära. Timing är alltid tråkig såväl som det verkar vara det som utlöser problemen. Han utnyttjar en hel del VVS-armaturer. På det ideal kan du se delarna (inklusive en jordnötssmörburk) som gör sin förgasare med en ventil som pekar direkt upp som choke. Bränslet såväl som luftblandning rör sig ner med röret till cylindern såväl som ventilaggregat där den antänds av den svarta Grill-tändarmodulen. Hans skräddarsydda klippa plywoodutrustning rör sig med flyghjulet. Det utlöser sin improviserade stimulansplugg genom att använda lite kabel för att dra på bladströmbrytaren.

Vi känner att han är så nära att få upp det såväl som att springa. Om du har någon typ av rekommendationer om var han kan gå fel [Lou] välkomnar din inmatning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *