LTE IMSI Catcher

GSM IMSI Catchers Preyed på en kryptografisk Misstep i GSM-protokollet. Men vi har lte nu, varför oroa oss? Ingen har en LTE IMSI Catcher, eller hur? Fel. [DOMI] är här med en mjukvarudefinierad bas-transceiverstation som kommer att fånga din IMSI snabbare än du kan säga “Stingray” (YouTube Video, inbäddad nedan).

Först och främst, vad är en IMSI? IMSI står för internationell mobilabonnentidentitet. Om en IMEI (internationell mobilutrustning identitet) är din licensplatta, skulle din IMSI vara ditt körkort. IMEI är speciell till telefonen. Din IMSI används för att identifiera dig, så att telefonföretag kan verifiera ditt ursprungsland och mobilnätabonnemang.

Nu, med terminologi i släp, hur stjäl [domi] din IMSI? Fyra ord: Uppdatering av spårningsområdet. När en telefon på ett LTE-nätverk mottog en begäran om spårningsområde, mandat på LTE-protokollet att telefonen raderar all sin autentiseringsinformation innan den kan återansluta till en basstation. Med autentisering ur vägen [DOMI] Spoofs ett torn, väntar på telefoner att ansluta, begär telefonens IMSI och sedan avvisar telefonens autentiseringsförfrågan, allt under näsan på telefonens användare.

Nu, innan du don din tinfoil hatt, låt oss föreslå något mer effektivt. Behöver du mycket mer mobiltelefonrelaterade hackar? Vi har ryggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *