Lita på hacking: Exakt hur Bitcoin-systemet fungerar

[Scott Driscoll] skickade oss en länk till sin bitcoinförklaring för några veckor sedan. Vi tittade på det gick dock på ganska snabbt. Det har poppar upp här såväl som det så bra som vi sålunda gav det den tid det förtjänat. Den här videon är fascinerande genom att den inte bara fokuserar på vad Bitcoin verkligen är, men exakt hur Bitcoin-systemet fungerar när det är dags för pengarna till modifieringshänder.

Tidigt tidigt i förklaringen nämnde han att “Bitcoin-systemet är otroligt utformat för att säkerställa att inget förtroende behövs”. Det är ett kraftfullt uttalande. Till exempel, om du erbjuder din bil, kommer en av dina kompisar sannolikt att berätta för dig att inte ta en check. Det är sedan en inspektion innebär att du litar på att köparen verkligen har en balans i sitt konto för att täcka transaktionen. Med Bitcoin ger affären sitt eget bevis på att valutan erbjuds genom att inkludera information om de tidigare transaktionerna med vilka de bitcoins förvärvades.

Om du har några koncept av vad offentlig / privat nyckelpar är du redan är utrustad för att förstå [Scotts] föreläsning. När du har gjort det med 22 minuters video kanske du ska komma ner till jobbet med lite bitcoin gruvdrift hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *