Ladda ner Huawei Nova 3E Stock Wallpapers (32 FHD+ Walls)

Ladda ner Huawei P20 Lite tapeter i full HD+ -kvalitet. Dessutom har vi på samma sätt Huawei Nova 3e lagerbakgrundsbilder. Det finns 7 tapeter som erbjuds individuellt och packade i zip nedan.

Huawei introducerade den senaste smarttelefonen som har utsetts till Huawei Nova 3E i Huawei Nova -serien av smartphones för några dagar sedan. När det gäller introduktionen av Huawei Nova 3E, benämns gadgeten också som Huawei P20 -lite på specifika marknader runt om i världen. När det gäller Huawei Nova 3E är denna gadget den allra första gadgeten som introduceras i flaggskeppssorten i år utöver en av de allra första prylarna som visar de senaste sakerna som kommer att ses på framtida Huawei -flaggskeppstelefoner det här året.

När han talar om stilelementet i Huawei Nova 3E eller Huawei P20 Lite, är denna gadget också bland de många smartphones som introducerades i år som innehåller ett hack ovanpå skärmen som liknar Apple iPhone X som introducerades sent förra året . Eftersom Huawei Nova 3E innehåller ett hack på toppen har enhetens toppramar minskat avsevärt medan den nedre hakan fortfarande finns på telefonen.

När det gäller specifikationerna för Huawei Nova 3E har gadgeten en 5,84-tums FHD+ 19: 9-skärm tillsammans med en upplösning på 1080 x 2280 pixlar. Tillsammans med det inkluderar Huawei Nova 3E Huaweis interna processor som är Kirin 659-chipset. Tillsammans med det har gadgeten 4 GB RAM samt inkluderar 64 GB samt 128 GB inre lagringsalternativ. Bortsett från det kan enhetens inre lagring breddas ytterligare så mycket som 256 GB med hjälp av ett microSD -kort.

Huawei Nova 3E har också en dubbelkameratkonfiguration på baksidan. När det gäller den dubbla kamerakonfigurationen på baksidan av Huawei Nova 3E, innehåller gadgeten en 16-megapixelkamera tillsammans med en 2-megapixelsensor som sin sekundära kamera. Tillsammans med det har Huawei Nova 3E en 24-megapixelkamera på framsidan som kan selfies utöver videor.

Tillsammans med det kör Huawei Nova 3E också på den senaste versionen av Android som är Android 8.0 Oreo-baserad på Huaweis anpassade hud utvecklad för sina prylar förstås som Emui som har stöttats lika mycket som Emui 8.0. Huawei Nova 3E har också ett 3000 mAh icke-löstagbart batteri också som också stöder snabb laddning. Huawei Nova 3E finns i svart, blå såväl som guldfärgade varianter.

Ladda ner Nova 3E samt Huawei P20 Lite Stock Wallpapers

Huawei introducerade den senaste smarttelefonen i Huawei Nova -serien av smartphones som har utsetts till Huawei Nova 3E. När det gäller Huawei Nova 3E benämns det också som Huawei P20 -lite i vissa regioner av företaget.

Huawei, som talar om Huawei Nova 3e, har inkluderat några unika utformade samt enbart erbjudna tapeter för Huawei Nova 3E. När det gäller Huawei Nova 3E: s lagerbakgrundsbilder är bakgrundsbilderna speciella för Nova 3E från Huawei såväl som dessa tapeter kan erbjudas endast om du köper enheten. Men vi har nu fått lagerbakgrunderna från Huawei Nova 3e såväl som vi kommer att dela dessa tapeter med dig nedan

När det gäller stockbakgrunderna från Huawei Nova 3E finns det sju originella tapeter som har inkluderats av Huawei på sin senaste flaggskeppssmartphone. Var och en av dessa 7 tapeter kan bara upptäckas på själva gadgeten som har designats av Huawei själv. Huawei, som talar om den höga kvaliteten på dessa lagerbakgrunder, har inkluderat dessa tapeter i full HD -högkvalitativ såväl som vi på samma sätt har anslutit lagerbakgrunderna från Huawei Nova 3E också i den ursprungliga högkvaliteten.

Nu erbjuds dessa lagerbakgrundsbilder från Huawei Nova 3E i ett unikt elementförhållande på 19: 9 snarare än 18: 9 -elementförhållandet utöver 16: 9 -elementförhållandet som sågs på smartphones förra året. När det gäller upplösningen av dessa bakgrundsbilder erbjuds de i 2160 x 2280 pixlar som är lämpliga för 1080 x 2280 pixlar upplösning av Huawei Nova 3E

Nu har dessa bakgrundsbilder från Huawei P20 Lite såväl som Nova 3E inkluderats av oss nedan. Således kan gadgetens bakgrundsbilder laddas ner på din gadget av dig förutom att du till och med kan ställa in dessa bakgrundsbilder som dina standardbakgrunder på din nuvarande smartphone för att ge den en titt på Huawei Nova 3e. När det gäller bakgrundsbilderna nedan måste du spara dessa tapeter på din gadget individuellt.

Bortsett från att ladda ner bakgrundsbilderna en efter en, kan du också ladda ner tapeterna från Huawei P20 Lite såväl som Nova 3E allt när genom att ladda ner zip -mappen som har inkluderats i nedladdningslänkarna nedan. Denna zip -mapp innehåller alla bakgrundsbilder från gadgeten i en enda mapp tillsammansnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *