Ladda ner iOS 8.4.1 Beta 1 för iPhone, iPad, iPod Touch

Apple har just släppt iOS 8.4.1 Beta 1 nedladdning till registrerade designers av Apple Designer -programmet. Denna utgåva kommer nästan två veckor efter att Apple släppte den slutliga versionen av iOS 8.4 med Apple Music to Public.

Att bära utveckla nummer 12H304, detaljer om vad som har förändrats med denna för-release iOS-version förblir osäker på denna timme, men gav de två veckorna som skiljer iOS 8.4 från iOS 8.4.1 Beta 1, en typisk dos av bugfixar och prestanda Förbättringar som mindre justeringar till operativsystemet kommer sannolikt att gå med denna utgåva. Vi kommer att uppdatera dig med ändringarna såväl som förbättringar när vi har tillhandahållit den en virvel på en av våra egna enheter.

iOS 8.4 inkluderade en myriad av bugfixar såväl som prestationsförbättringar över de tidigare versionerna av iOS, men bland allt detta var Apple Music såväl som den renoverade Music -appen med Beats 1 Radio vad som hade tagit mittsteget.

Beta -utgåvor av iOS – som den som är i oro – har varit Apples metod att nå ut till utvecklare, som inte bara kan testa sina befintliga eller organiserade appar på det nya operativsystemet, men erbjuder Cupertino enorm med viktiga kommentarer, vilket gör något Typ av organiserad offentlig frisläppande av operativsystemet En ganska felfri upplevelse för slutkonsumenterna.

Det förblir att se om Apple lappade Taig iOS 8.4 JAILBREAK -exploater i denna senaste iOS 8.4.1 Beta 1 frö. Taig släppte Jailbreak för iOS 8.4 Dagen Apple släppte firmware den 30 juni. Från bäst nu kan både Taig på Windows, såväl som PP -jailbreak på Mac, jailbreak alla iOS -prylar på den senaste offentliga utgåvan, det vill säga iOS 8.4.

iOS 8.4.1 Beta 1 är tillgängligt för medlemmar som är registrerade samt registrerade i Apple Designer -programmet. De som är intresserade kan ladda ner det från Apple Designer Center.

När beta har installerats kommer varje efterföljande beta -utgåva att erbjudas som en OTA -uppdatering.

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 8.4 Slutliga IPSW -länkar för iPhone samt iPad

Jailbreak iOS 8.4 med taig / pp på iPhone 6, 6 plus, 5s, mycket mer [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *