Root Verizon Galaxy Tab 2 och installera CWM / TWRP Recovery

Du kan nu rota Verizon Galaxy Tab 2 på ICS och Jelly Bean-firmware genom att blinka den för rootade lager firmware på din enhet. Dessutom kan du också låsa upp dess bootloader och installera CWM eller TWRP Recovery.

Android -enheterna från Verizon anses vara mycket svåra att hacka på grund av deras säkerhet och säkerhet och låsta bootloaders. Ett evigt spel med dölj pågår alltid mellan USA: s mest betydelsefulla bärare och några av de skarpa hjärnorna i Android -samhället. Verizon fortsätter att stärka väggen och våra fantastiska utvecklare tar de nya utmaningarna med öppna händer.

Medan de internationella varianterna av Galaxy Tab 2 är mycket enkla att rota och installera en anpassad återhämtning, är det lite komplicerat att rota Galaxy Tab 2 SCH-I705 från Verizon. Om du har den här surfplattan och du vill rota den, låsa upp dess bootloader och installera en anpassad återhämtning som ClockworkMod eller TWRP, har vi kommit med en idealisk guide (åtminstone tror jag det) för samma sak. Med den här guiden kan du rota din Galaxy Tab 2 på Ice Cream Sandwich och Android 4.1.2 Jelly Bean -firmware.

Att ha rotåtkomst på din Galaxy Tab 2 SCH-I705 kan vara fördelaktigt på många sätt. Du kommer att kunna installera många mycket användbara appar som kräver rottillstånd, blinka en mod eller anpassad ROM för att förbättra dess prestanda.

Varning:

Observera att metoden som beskrivs nedan anses vara riskabel. Det kommer att ogiltiga garantin för din enhet och om det inte följs noggrant, kan det också tegel det. Du har blivit varnad! Fortsätt om du är redo att möta konsekvenserna.

VARNING: Försök inte den här metoden om enhetens firmwareversion är VRBMI1 eller högre!

Förutsättningar:

Ladda ner Odin3 -verktyget och extrahera ZIP: ODIN3_V3.04.zip

Ladda ner en av följande firmwares och extrahera den på skrivbordet:

Förrotad ICS-firmware: SCH-I705_4.0.4_VRLJ1_PREROOTED_ODIN.7Z

Förrotad Jelly Bean-firmware: JellyBean-4.1.2-Rooted_Sch-I705.tar.md5-compressed.7z

Ladda ner osäker bootloader för att låsa upp bootloader. Placera den efter nedladdningen i huvudkatalogen för enhetens SD -kort: Aboot.img

Ladda ner din föredragna anpassade återställning under nedan:

CWM Recovery (ingen beröring): Recovery.tar.md5

TWRP -återhämtning (stöder touch): TWRP_2440.tar.md5

Ladda ner och installera antingen Samsung USB -chaufförer eller kies på din dator.

Slå på USB-felsökning på din Galaxy Tab 2 SCH-I705 från Inställningar> Utvecklaralternativ.

Ladda din enhet så att den har cirka 70% batterinivå.

Installera rotad firmware på Tab 2 SCH-I705:

Stäng av din flik och starta den i återställningsläge: Tryck och håll upp volymen upp +Power Keys tills du ser en grön Android -bot på skärmen, släpp sedan kraften väsentlig och håll volymen upp väsentlig pressad tills du ser en meny med “Android System Recovery” skriven på toppen. Använd volym- och strömknapparna när enheten är i det här läget.

Bläddra nu ner och “Torka av data/fabriksåterställning”.

Sedan “torka cache -partition” också.

Starta inte om eller stäng av enheten och starta den direkt i nedladdningsläget: Håll ner volymen ner + strömknappar tills du ser en varningsskärm och tryck sedan på volymen som är nödvändig för att fortsätta till nedladdningsläget.

Starta nu ODIN3 3.04 och anslut enheten till datorn med en USB -kabel.

Vänta tills din flik upptäcks av Odin. En framgångsrik anslutning indikeras av ID: COM -porten på Odin som ser till blått och “tillagd!” Meddelande i rutan nedan.

Tryck på allt annat på Odin och klicka på PDA -knappen. Navigera till firmware -filen med .tar.md5 -förlängning och välj den.

När du är säker på att du inte har missat någonting klickar du på startknappen på Odin.

Firmware kommer att blinkas till din enhet på några minuter och sedan ser du pass! Meddelande på Odin.

Din Verizon Galaxy Tab 2 startar nu automatiskt om och den kommer att ha rotåtkomst. För att kontrollera den öppnar du applådan på din enhet och leta efter en app som heter “Supersu”. Öppna den och uppdatera Su Binary om den ber dig att göra det. Du kan nu alla appar som behöver rot. Njut av!

Lås upp bootloader på Verizon Galaxy Tab 2:

Innan du fortsätter med att installera en anpassad återställning på din flik rekommenderar vi dig att låsa upp bootloader på din enhet först. Här är stegen:

Ladda ner och installera Android Terminal Emulator -appen på din Galaxy Tab 2 och ge den rotåtkomst.

Se till att du har kopierat filen “aboot.img” till rotkatalogen för din enhet.

Öppna terminalemulatorn och skriv följande kommando på det:
su
cd /sdcard /
dd if = boot.img av =/dev/block/mmcblk0p5
starta om nedladdning

Den osäkra startlastaren kommer att skjutas till din enhet och startlastaren låses upp.

Alternativt kan du också blinka filfilen “Aboot.img” till din enhet med ADB (Android Debug Bridge). Om du har ställt in ADB på din datortyp Kommandot som anges nedan. Om du ännu inte har ställt in det, ladda ner de senaste SDK-plattformsverktygen på din dator. Du kan utfärda dessa radernull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *