Få Android Pie & One UI på Galaxy Note 8 med Hadesrom [N950F/FD]

Den ena UI- eller Android -pajen är inte tillgänglig för Samsung Galaxy Note 8 officiellt ännu. Det finns dock fortfarande ett sätt du kan glädja dig till PIE eller Samsung One UI på Galaxy Note 8 (SM-N950F och N950FD). Om du har en rotad not 8 Exynos -variant är Hadesrom här för dig.

Samsung testar för närvarande att Android Pie Public Beta bygger på några av sina enheter. Även om den största smarttelefontillverkaren i världen kan vara sen till Android Pie -festen, vill den göra en ingång i stil.

Stilen är känd som ett användargränssnitt som är en viktig användargränssnitt som Samsung -användare är ute efter. Det kan vara ganska länge men tills det år gamla Samsung Galaxy Note 8 får lite Android Pie-kärlek från Samsung. Företaget kommer ännu inte att släppa uppdateringen till One UI på Galaxy Note 8.

Trots de stora skillnaderna i utseendet och känslavdelningen kör Galaxy Note 8 Android. Det innebär att du inte behöver vänta på att Samsung får din smak av Android Pie. I det här fallet behöver du inte ens vänta för att få din smak av Samsungs ena användargränssnitt. XDA -utvecklaren Corsicanu har satt ihop en anpassad ROM baserad på Android 9.0 PIE för Samsung Galaxy Note 8. Mycket mer specifikt är ROM baserad på N950FXXU5ZSA5 Beta Android Pie -firmware. ROM har varit “starkt avbloat” men är rikare när det gäller funktioner som inkluderar Dolby Atmos, dubbla högtalare, förbättrad hörlursvolym, etc.

Varning

Metoden som beskrivs nedan är endast underförstådd för Exynos -varianten av Galaxy Note 8 [N950F/FD]. Base på beta -firmware kommer ROM att bryta Safetynet och även Knox, och därmed ogiltiga din garanti också. Tripping Knox innebär också att du kommer att förlora funktioner som Samsung Pay och skyddad mapp samt möjligheten att använda vissa bankappar. När Knox har utlösts är effekterna permanenta och avrotande hjälper inte. Dessutom kommer OTA -uppdateringar också att sluta fungera. Processen kräver också att din enhet formateras så se till att du har en säkerhetskopia av allt viktigt, till och med filer på den interna lagringen.

Försök inte detta med någon av Snapdragon -varianterna, såvida du inte verkligen vill riskera att murpa det. Att blinka en anpassad tredjeparts firmware eller ROM på din enhet är alltid riskabelt, även om du har exynosvarianterna som den här metoden fungerar på. Ingen kan garantera att du skulle följa instruktionerna exakt, eller att saker alltid kommer att hända som förväntat även om du gör det. Du bör ta ansvar för den risk som du tar. DroidViews kan inte hållas ansvariga för skador på din enhet.

Krav

För att installera en ROM behöver du en anpassad återhämtning som TWRP -återställning. Vid köp för att få en återhämtning bör du ha en olåst bootloader. Se också till att du har USB -felsökning och OEM -låsning aktiverad i utvecklaralternativen. Det är de enda kraven men det finns också ett par försiktighetssteg. Du borde se till att din Galaxy Note 8 debiteras minst 70%. Detta ser till att det inte dör när man blinkar ROM. Om det händer kan du sluta med en telefon utan startbar firmware och ett dött batteri och det är inte en bra situation. Se också till att du säkerhetskopierar alla dina väsentliga data, bara om saker och ting går ner och söderut.

TWRP kan enkelt installeras om du följer guiden länkad nedan. Guiden innehåller också stegen för att rota din Galaxy Note 8. Du kan hoppa över dem eftersom rot inte exakt krävs här.

Installera TWRP på Samsung Galaxy Note 8
Installera TWRP och Root Samsung Galaxy Note 8 (Exynos)

Tillbaka när vi publicerade det fanns det ingen officiell TWRP för Galaxy Note 8 men nu gör det det. Ladda ner den senaste TWRP -återställningen från länken som erbjuds nedan och använd den istället.

Officiell TWRP för Galaxy Note 8: TWRP-3.2.3-0-Greatlte.img.tar
Skärmdumpar

Nedladdningar

Hadesrom: Mega | Android File Host | Google Drive

Magisk: Magisk-V18.0.zip

Hur man installerar Android Pie & One UI på Galaxy Note 8

Ladda ner ROM -zip från länken som erbjuds ovan. Överför den till enhetens interna lagring, eller ett externt microSD -kort/USB OTG.

Starta om din Galaxy Note 8 till återställningsläge.

Stäng av telefonen.

Tryck på och håll volymen upp -knappen såväl som Bixby -knappen.

Medan ovanstående två tangenter trycks, tryck och håll strömbrytaren för att slå på enheten.

Släpp knapparna när skärmen slås på så kan du se Samsung -logotypen.

Din anmärkning 8 borde nu vara i TWRP -återhämtning. I återhämtningen väljer du WIPE> Advanced Wipe och välj alla partitioner utom den interna lagringen (Dalvik / Artcache, Cache, Data, System). Om du använder stock firmware från Samsung på din telefon för närvarande, har det förmodligen kryptering aktiverat så att du också måste torka av den interna lagringen.

När formatet är klart, gå tillbaka till TWRP -huvudmenyn och välj Installera. Därifrån navigerar du till den nedladdade hadesrom -zip -filen i din externa eller USB OTG -lagring. Om du inte använder någon av dem, dunull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *