Hackaday Links

[Dancerman] skickade oss ett par PDF-filer som täckte Navys forskningsstudie på Railguns som kan dyka upp på nya plattformar som DD (X): Mycket först är NRAC: s elektromagnetiska pistol innovationsbedömning, andra är glider från Årlig Gun & Ammo symposium som täcker de problem som uppstår vid skalering av ett system upp för fartygsbruk.

Jag var ganska utmattad av järnvägsstil när någon skickade i länken Obligatorisk Powelabs. Så, jag checkade ut om Sams Subaru 2.5RS-motorväxel samt sett de sandboardingvideor istället.

[George] förstår att dessa en ganska vanlig, men hans bärbara fotform ser ganska bra ut. Han tillade WiFi samt Bluetooth-adaptrar till den tomma batteriet för att säkerställa att han kan ha fjärråtkomst till samt hantera ramen med sin telefon.

[Douglas J. Hickok] utnyttjade ett soldrivet gräsmatta ljus för att belysa sin Jack-O-Lantern. Det slutar dyka upp som en hatt.

[tio.chorizo] vill inte betala för nano lanyard hörlurar så han anpassade sina lager. Han gjorde en stor slinga såväl som sedan utnyttjade varmkrympsling för att hålla den på plats. Här är en korallcache av sina bilder.

[Seth Fogie] riktade oss till Airscanners sida av iTunes DOS / spoofing attacker med Flash-demos.

Om ditt vikning @ hemsystem chugging bort såväl som du letar efter ett annat jobb kan du försöka konfigurera vissa disklösa kunder. [GRENDUP]

Med lite slaktning kan du göra din egen i Vehicle DVD-spelare. [ögat]

En helt värdelös 2.5cc gas-engined skivspelare

Denna engagget publicerar har länkar till industriella kläder som har integrerade kontroller såväl som makt. Nu behöver någon bara göra det för billigt.

Fantastiska verktyg innehöll en Blackbox för din bil. Den pluggar in i din OBD-II-port samt registrerar signalerna från din ecu. Om du är på ett olycka kommer det att ha informationen från bäst före påverkan.

Cinematical markerade dokumentärt jobb grizzly. Det är historien om Troy Hurtubise som utvecklade en björnsäkerhet såväl som nu förklarar att han kan se med väggar / botande cancer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *