Anker’s Ultra-Tough MFI-certifierade Powerline II Lightning-kabel är ett köp utan brainer på $ 11,99

laddnings- och synkroniseringskablar används nästan dagligen av en mycket stor andel av människor. De kommer aldrig att bli de mest tilltalande tillbehören att köpa, men om behov måste du ta tag i den underbara Anker Powerline II Lightning Cable just nu för bara $ 11,99.

En sak som du vill ha från en kabel som är in och ut ur en enhet flera gånger om dagen varje dag är tillförlitlighet och strukturell integritet. Den som har investerat sitt förtroende för Apples egen blixtkabel kommer sannolikt att vara väl medveten om att det inte är exakt den mest pålitliga lösningen i världen. Oftare än inte, när du kommer att förnya din iPad eller uppgradera iPhone, har kabeln redan gett upp viljan att leva och du har antingen börjat använda en andra Apple-kabel eller har tagit steget och köpt en tredje part alternativ. Anker Powerline II är definitivt den bättre av dessa två lösningar.

Om du bryter ner den till basalnivån för funktionalitet, är denna kabel, som andra, helt enkelt utformad för att överföra data till och från den anslutna enheten samt användas som en laddningskälla med en vägguttag eller när den är ansluten till en bärbar dator. Funktionen som den exponerar kan vara densamma men det betyder inte att alla kablar skapas lika. Powerline II är byggd med extrem hållbarhet i åtanke och har utformats för att hålla upp till 12 gånger längre än andra kablar på marknaden. Detta innebär att kabeln ska vara bra för upp till 12 000 krökningar innan den börjar visa tecken på att ge upp viljan att leva och utföra.

I själva verket är Anker så säker på Powerline II -sortimentet att det faktiskt kallar det en “kabel för livet”, och som sådan kommer en livstidsgaranti för din sinnesfrid. Det finns i en rad färger. Det har utformats för att stå tidens test och överträffa andra kablar på marknaden. och dess livstidsgaranti bör ge dig tro på dess prestanda. Ta tag i den just nu från länken nedan för bara $ 11,99.

Köp: Anker Powerline II Lightning Cable för iPhone/iPad -hårdvara från Amazon: $ 11.99 | Originalpris: $ 15

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 12.1.4: nedgradering till iOS 12.1.1 Beta 3 och jailbreak med rootlessjb, så här

Nedgradering iOS 12.1.4 till iOS 12.1.1 Beta 3 för jailbreak [guide]

Ladda ner iOS 12.1.4 IPSW -länkar, OTA -uppdatering med Critical FaceTime Bug Patch

Jailbreak iOS 12.1.4 / iOS 12.1.3: Nedgrad nu när Brandon Azad har släppt sin iOS 12.1.2 Exploit

Ladda ner iOS 12.2 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt till utvecklare

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *